fbpx

Flitspalen in 2015: elke 37 minuten een boete

Bij de kruising N210 – C.G. Roosweg / Nieuwe Tiendweg / Industrieweg staan twee flitspalen opgesteld. Deze flitspalen zorgden in 2015 in totaal voor 14.027 boetes.

Dat betekent dat er elke 37 minuten iemand een flitsboete kreeg.

Er werden 13.388 snelheidsboetes uitgedeeld (die leveren landelijk gemiddeld 60 euro op), en 639 boetes voor rijden door rood licht (230 euro).

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten