fbpx

Verdachte aangehouden voor overval Texaco Tankstation

Vanmorgen werd door de politie een 15-jarige Capellenaar van zijn bed gelicht welke wordt verdacht van het plegen van een overval op een tankstation aan De Olm in Krimpen aan den IJssel op 23 februari jongstleden.

Onder bedreiging van een mes deed de jongen een greep uit de kassa en ging er met een onbekend geldbedrag vandoor. Op het moment van de overval was alleen een personeelslid aanwezig. De overvaller rende na zijn daad weg in de richting van het Zwanenmeer.

Na onderzoek kwam de 15-jarige in beeld. Hij is vrijdagochtend rond 7.00 uur aangehouden.

DSC_0650

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten