Press "Enter" to skip to content

Brugdeel uit Alphen aan den Rijn passeert Krimpen

Vanavond passeerde het brugdeel wat in Alphen aan den Rijn op huizen gevallen was Krimpen. Net na de spits, ging de brug open om dit vervoer te laten passeren op weg naar Schiedam voor inspectie DSC_0101 DSC_0106 DSC_0108 DSC_0110    
error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten