fbpx

Stormschade Koekoekstraat

Even na half elf in de avond werd de brandweer opgeroepen voor een stormschade aan de Koekoekstraat

 

Naast de Tuyter was er een flinke tak van een treurwilg gebroken, de brandweer heeft deze in stukken gezaagd en naast de weg gelegd.

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten