Getuigenoproep voor aanrijding Krimpenerbosweg

0 0
Read Time:1 Minute, 15 Second

De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding op de Krimpenerbosweg in Krimpen aan den IJssel waarbij dinsdag een 13-jarige jongen zijn rug gebroken heeft.

Heb je meer informatie over deze aanrijding? Dit kan je delen via 0900-8844. Je kunt ook anoniem contact met ons opnemen via 0800-7000.

Persbericht:

Krimpen aan den ijssel – De politie is op zoek naar getuigen van de aanrijding tussen een auto en een fietser, die plaatsvond op dinsdag 1 juli, om ongeveer 07.45 uur op de Krimpenerbosweg. Om precies te zijn vond de aanrijding plaats ter hoogte van recreatiecentrum de Boog.

Een automobilist reed een fietser aan en reed daarna door in de richting van de Vijverlaan, zonder zich kenbaar te maken en zonder hulp te verlenen aan het slachtoffer. De fietser, een 13-jarige jongen uit Krimpen aan den IJssel, raakte gewond aan rug, arm en hoofd en hij is vervoerd naar een ziekenhuis. De automobilist is nog niet getraceerd, een uitgebreide zoektocht en veel reacties op een burgernet bericht ten spijt. Mogelijk is de bestuurder de Krimpenerwaard ingereden.

De politie roept uw hulp in. Bent u getuige geweest of heeft u informatie over de doorgereden automobilist, laat dat dan svp weten. Hij reed in een nieuw model Audi A5 of A6, donker van kleur, met zwarte sportvelgen. De auto is beschadigd aan de linker voorzijde.

Heeft u informatie, bel dan met de politie eenheid Rotterdam via telefoonnummer 0900-8844 of met ‘M’ Meld Misdaad Anoniem, via 0800-7000

 

About Post Author

Redactie

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Dit vind je misschien ook leuk...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%