Verdachte dodelijk schietincident aangehouden in Krimpen

0 0
Read Time:44 Second

De politie heeft maandagochtend 25 juni, een man aangehouden die ervan wordt verdacht betrokken te zijn geweest bij een dodelijk schietincident in Rotterdam.

In een woning aan het Sandelingplein werd vorige week de 30-jarige Zino Ignasia uit Roermond doodgeschoten. Getuigen zagen, kort na het schietincident, twee mannen uit het portiek wegrennen en in een auto vertrekken. Dezelfde avond nog hield de politie een 34-jarige rotterdammer aan op de Maasboulevard. Hij zit nog altijd vast.

Dankzij tips en beeldmateriaal kon de politie maandag ook de tweede verdachte, een man van 34 eveneens uit Rotterdam, oppakken. Dat gebeurde op straat in Krimpen aan den IJssel. Na zijn aanhouding volgden zoekingen in woningen in die plaats en Rotterdam.

De politie is nog op zoek naar een tas die de daders op hun vlucht bij zich droegen. Wie informatie heeft, kan de opsporingstiplijn (0800-6070) bellen of anoniem (0800-7000).

About Post Author

Redactie

Hallo! Dit is het account van de algemene beheerder. Omdat er meerdere mensen gebruik kunnen maken van dit account is er geen persoonlijk verhaal.
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Dit vind je misschien ook leuk...

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%