Nieuwtips en foto's? Whatsapp ons: 06 20 84 84 50

Rustig tijdens jaarwisseling

De brandweer moest tijdens de jaarwisseling een aantal keer uitrukken, bakker Casteleijn had weer een drive-in voor verkoop van oliebollen opgezet en de politie trof een klein arsenaal illegaal vuurwerk aan in een auto tijdens een controle.

Meldingen
De brandweer is tijdens de jaarwisseling  een aantal keer uitgerukt. Dit was voor een buitenbrand en diverse containerbranden. Deze jaarwisseling kwam het aantal meldingen uit op 7, vorige jaarwisseling waren dat er 9.

Drive-in
Bakker Casteleijn had voor het derde jaar op rij, bij hun pand aan de Industrieweg, een drive-in voor oliebollen verkoop georganiseerd.

Vernielingen
Voor zover bij ons bekend, zijn er geen vernielingen veroorzaakt.

Vuurwerktvondst
Agenten van het wijkteam Krimpen troffen oudejaarsmorgen, tijdens een controle op de Oude Tiendweg in een auto een klein arsenaal aan illegaal vuurwerk aan. De Bestuurder viel op door zijn rijgedrag, waar op de controle volgde. In de auto troffen de agenten maar liefst 414 stuks illegaal vuurwerk aan, waaronder een rol van 25 meter met nitraten en 28 exemplaren van de extreem gevaarlijke Cobra 6. Een enkele Cobra 6 bevat 48 gram kruit en heeft een explosiekracht van een kleine handgranaat. De bestuurder en bijrijder zijn beiden aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek.

Bron Vuurwerkvondst: Politie Rotterdam Rijnmond