fbpx

Terug in de tijd: de Watersnoodramp 1953

De nacht van zaterdag 31 januari op zondag 1 februari 1953 was voor een ieder die hem heeft meegemaakt, een onvergetelijke. Voor de mensen die de rampnacht in het getroffen gebied hebben beleefd werd het echter een keerpunt in hun leven.

Aan het einde van deze week willen we graag een item maken over de Watersnoodramp in Krimpen aan den IJssel.

Wilt u hier aan mee werken?

Stuur dan een mail naar info@persburokrimpen.nl met als onderwerp Watersnoodramp, in de mail vermeld u uw naam en adres.

We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

U kunt ook contact opnemen door een WhatsApp  berichtje te sturen naar de tiplijn van Persburo KRimpen.nl op 06 20 84 84 50.  Vermeld ook hier uw naam en adres.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten