fbpx

Ongeval op rotonde Nieuwe Tiendweg / Olympiade

Vanmorgen heeft er op de Rotonde Nieuwe Tiendweg met de Olympiade een ongeval plaatsgevonden, hierbij is een vrouw op de fiets aangereden door een automobilist. De fietster raakte door de aanrijding zwaargewond.

Vanwege de zware verwondingen kwamen  het Mobiel  Medisch Team en de Krimpense brandweer ter plaatse om het ambulancepersoneel te ondersteunen.

Het slachtoffer is met onbekende verwondingen met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

 

DSC_0581

DSC_2617

DSC_2619

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten