fbpx Press "Enter" to skip to content

Rustig tijdens jaarwisseling

De brandweer moest tijdens de jaarwisseling een aantal keer uitrukken, bakker Casteleijn had weer een drive-in voor verkoop van oliebollen opgezet en de politie trof een klein arsenaal illegaal vuurwerk aan in een auto tijdens een controle.

Meldingen
De brandweer is tijdens de jaarwisseling  een aantal keer uitgerukt. Dit was voor een buitenbrand en diverse containerbranden. Deze jaarwisseling kwam het aantal meldingen uit op 7, vorige jaarwisseling waren dat er 9.

Drive-in
Bakker Casteleijn had voor het derde jaar op rij, bij hun pand aan de Industrieweg, een drive-in voor oliebollen verkoop georganiseerd.

Vernielingen
Voor zover bij ons bekend, zijn er geen vernielingen veroorzaakt.

Vuurwerktvondst
Agenten van het wijkteam Krimpen troffen oudejaarsmorgen, tijdens een controle op de Oude Tiendweg in een auto een klein arsenaal aan illegaal vuurwerk aan. De Bestuurder viel op door zijn rijgedrag, waar op de controle volgde. In de auto troffen de agenten maar liefst 414 stuks illegaal vuurwerk aan, waaronder een rol van 25 meter met nitraten en 28 exemplaren van de extreem gevaarlijke Cobra 6. Een enkele Cobra 6 bevat 48 gram kruit en heeft een explosiekracht van een kleine handgranaat. De bestuurder en bijrijder zijn beiden aangehouden en ingesloten voor nader onderzoek.

Bron Vuurwerkvondst: Politie Rotterdam Rijnmond

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten