fbpx

Slootonderzoek Jan Steenstraat

De Explosieven Opruimings Dienst heeft in samenwerking met de politie een sloot onderzocht op de aanwezigheid van explosieven. Woensdag 11 augustus is er een orientatieronde gehouden.

Er werd rond de klok van 10 uur in de ochtend gestart met het onderzoek. Verschillende buurtbewoners vonden het onderzoek goed. Dit bevorderd dan ook de veiligheid voor de buurtbewoners. Politie was ook aanwezig om het onderzoek in goede banen te leiden.

Op moment van maken van het artikel is niet bekend of het onderzoek daadwerkelijk iets heeft opgeleverd en of de arrestatie van een 37-jarige Krimpenaar afgelopen dinsdag, 9 augustus 2010, ook iets te maken heeft met het onderzoek.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten