fbpx

Fietster aangereden op Nieuwe Tiendweg

Rond half 4 heeft op de Nieuwe Tiendweg, ter hoogte van Tiendhove en de Apotheek, een ongeval plaats gevonden. Bij dit ongeval was een meisje op de fiets aangereden door een auto. Het is vaker voorgekomen dat op deze plek een ongeval is gebeurd.

De weg is door de politie afgezet om het opgeroepen Ambulance personeel vrij baan te geven. Dit waren een motorambulance en een normale Ambulance.

Het letsel van de fietser bleek allemaal mee te vallen, er is iets bekend over een pijnlijke arm en pijn aan het hoofd. De autobestuurster heeft geen ernstig letsel opgelopen.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten