fbpx

Brandweer verwijdert afgebroken tak

Even voor half tien ’s avonds werd de Krimpense brandweer gealarmeerd voor een Hulpverlening Zonder Gevaar aan de Koekoekstraat. Hier bleek het te gaan om een grote tak die van een boom was afgebroken.

Omdat deze tak ook over de stoep en een stukje op de rijbaan lag moest deze worden verwijderd. De brandweer heeft de tak met behulp van een motorzaag in kleine handzame stukken gezaagd en deze op een veilige plaats gelegd.

Na ongeveer een half uur kon de brandweer richting kazerne

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten