fbpx

Tractorbestuurder maakt inschattingsfout

Deze woensdagavond, iets na 19:30 uur, is er op de Rotonde Burgemeester Aalberslaan / Nieuwe Tiendweg een tractor vast komen te zitten in de berm.

Dit is gebeurt nadat de bestuurder vermoedelijk een stuurfout heeft gemaakt, de stoeprand heeft geraakt en met de wielen in de berm terecht kwam.

De tractor is met hulp van een ander weer recht getrokken en kon de weg weer vervolgen.

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten