fbpx

Storm zorgt voor overlast

De storm die vanochtend over Nederland trok heeft ook in Krimpen voor enige overlast gezorgd.

Bomen omgewaaid
Op diverse plaatsen in Krimpen zijn verschillende bomen omgewaaid. Het gaat hier om zowel grote als kleine bomen, ook zijn er plaatsen waar delen van bomen naar beneden zijn gekomen.

Meldingen
De Brandweer Krimpen aan den IJssel heeft ook een aantal meldingen verwerkt, van gevaarlijk loshangende takken, tot een deel van een gevel wat naar beneden kwam (zie foto)

Het Weer
Inmiddels heeft de bij ons aangesloten weeramateur ook de weergegevens van de afgelopen uren doorgestuurd naar de redactie. Uit zijn gegevens bleek dat er korte tijd windkracht 10, windsnelheden tussen de 90 en 100 km per uur is geregistreerd.

 

Foto: Brandweer Krimpen aan den IJssel
error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten