fbpx

Gesprongen waterleiding in seniorencomplex

Negen woningen in een seniorencomplex aan de Rembrandtlaan in Krimpen aan den IJssel zitten donderdag sinds 7.00 uur zonder stroom. Door een gesprongen waterleiding hebben meerdere bewoners water in huis staan.

De liften in het complex zijn uitgeschakeld, er staat water in het trappenhuis en er wordt hard gewerkt om het water weg te pompen en alles te repareren.

Medewerkers van QuaWonen zijn bij alle bewoners individueel langs geweest om te investeren of er behoefte is aan hulp of vervangende woonruimte. Voor een bewoonster was een hotel geregeld, maar zij vindt het toch prettiger om naar familie te gaan.

Rond 18.00 uur is de lekkage verholpen en werkt de elektriciteit weer. “We gaan nu verder met het opruimen van de waterschade”, laat Qua Wonen weten. “Zodra er meer nieuws is, zullen we bewoners daarover informeren.”

 

Foto: Brandweer Krimpen aan den IJssel
error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten