fbpx

VVD: Nauwelijks plekken voor traumahelikopter om te landen

De VVD vreest dat er in Krimpen aan den IJssel nauwelijks nog open plekken zijn waar een traumahelikopter kan landen.

In de gemeente waren tot voor kort twee locaties waar de helikopter in geval van een calamiteit kon landen: het grasveld aan de Ouverturelaan en het grasveld bij de rotonde Nieuwe Tiendweg/Olymiade. “Op de eerste locatie is een hardcourt veld gerealiseerd voor onze jeugd en op de tweede locatie zijn recent jonge bomen aangeplant”, zegt Anthon Timm.

De VVD-fractievoorzitter vraagt zich af of het college bij de inrichting van de openbare ruimte wel rekening houdt met plekken waar de helikopter kan landen. Hij heeft daar schriftelijke vragen over gesteld aan het college van b en w.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten