fbpx

Auto in brand aan de Meerkoetstraat

Rond half tien in de avond werd de Krimpense brandweer gealarmeerd voor een autobrand aan de Meerkoetstraat.

Bij aankomst bleek het vuur in de auto al flink te branden, de brandweer kon door snel handelen een uitslaande brand voorkomen.

De oorzaak is vermoedelijk een kortsluiting in de radio.

Na het blussen werd er door de brandweer strooizout gestrooid om gladheid door het blussen te voorkomen.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten