fbpx

Coniferenhaag in brand Lansing

Oudejaarsdag, aan het begin van de middag is de brandweer gealarmeerd voor een buitenbrand aan de Lansing. Ter plaatse stond een rij coniferen in brand.

De brand is ontdekt door medewerkers van het bedrijf van Gansewinkel, deze waren in de buurt ondergrondse afvalcontainers aan het afsluiten. Zij zijn gelijk begonnen met het blussen van de brand, totdat de gealarmeerde brandweer ter plaatse kwam.

 

 

DSC_0510[1]

DSC_0506[1]

DSC_0513[1]

DSC_0515[1]

DSC_0518[1]

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten