fbpx

Brug opening voor megajacht

Maandagavond net na de spits ging de Algerabrug open om een groot jacht doorgang te geven.

Na een reis vanuit Aalsmeer is het jacht aan het eind van de middag aangekomen bij de Algerabrug. Hier moest worden gewacht tot de spits voorbij was voor dat het verder kon richting Rotterdam.

Voor de liefhebbers: Aquarius is 92 meter lang en 13,50 breed. De maximumsnelheid is 17 knopen. De bouwer van het schip is Royal Dutch Shipyards Feadship, in samenwerking met De Vries en Van Lent. Het schip is gebouwd in Aalsmeer. Volgens de bouwer is dit schip ,,het meest ,,stille Feadship, zodra het zich eenmaal op open zee begeeft.”

 

DSC_8557

DSC_8559

DSC_8563

DSC_8564

DSC_8565

DSC_8569

DSC_8571

DSC_8576

DSC_8579

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten