fbpx

Jumbo de Olm weer open

Komende woensdag, 20 juli, gaat de Jumbo open na een verbouwing/uitbreiding van de winkel.

De Jumbo is aan de pleinzijde uitgebreid met ca. 250 m2.

In combinatie met de bouw wordt de openbare ruimte in beperkte mate aangepast door de aannemer. Zo wordt een aantal parkeerplaatsen toegevoegd en het plein deels heringericht.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten