Dodenherdenking 2016

Tijdens de jaarlijkse dodenherdenking op de begraafplaats aan de IJsseldijk werden de mensen herdacht die hun leven gaven voor de vrijheid van Nederland. Er werd door Iva Visser, uit de kindergemeenteraad,  een gedicht voorgedragen, met titel ‘Dodenherdenking’.  Burgemeester Martijn Vroom heeft een speech gehouden over gedenken is een beschaving. Om precies 20:00 uur was het twee minuten stil. Aansluitend hierop werd de Last Post gespeeld door een trompettist van Concordia. De muzikale bijdrage werd geleverd door het orkest Concordia. DSC_2492 DSC_2494 DSC_0286 DSC_0291 DSC_2496 DSC_2498 DSC_2499 DSC_2505 DSC_2511 DSC_2512      
error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten