fbpx

Overval op de Texaco bij de Olm

Een onbekende jongeman heeft op 23 februari rond 20.15 uur een Texaco-tankstation aan de Olm overvallen.

Onder bedreiging van een mes deed de man een greep uit de kassa en ging er met een onbekend geldbedrag vandoor. Op het moment van de overval was alleen een personeelslid aanwezig, dat niet gewond raakte. De overvaller rende na zijn daad weg in de richting van het Zwanenmeer. De politie was er snel bij, onder meer met een helikopter, maar kon de dader niet meer vinden.

Signalement
De dader was een blanke jongeman van 16 tot 18 jaar met een normaal, ietwat atletisch postuur. Hij was ongeveer 190 tot 195 cm en droeg een zwarte jas met capuchon , een zwarte broek, zwarte schoenen en een klein schoudertasje.

Bel de politie
Wie getuige van de overval is geweest of andere informatie heeft die helpt in het onderzoek, wordt gevraagd te bellen naar de afdeling RTO van de politie in Rotterdam op 0900-8844. Anoniem bellen kan naar 0800-7000.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten