fbpx

Feestelijke opening Krimpenerwaard College

Vanmorgen heeft burgemeester Lenie Huizer met hulp van enkele leerlingen het nieuwe Krimpenerwaard College geopend.

Leerlingen en docenten hebben al sinds de zomervakantie intrek gedaan in het nieuwe schoolgebouw. Het oude schoolgebouw aan de Driekamp wordt gesloopt.

Toespraken werden er gehouden door rector Ad Keller, de architect van het gebouw en burgemeester Huizer. Waarna een film getoond met de sleutel in de hoofdrol van het oude gebouw aan de Driekamp naar het nieuwe gebouw aan de Groene Wetering, dit met behulp van een drone. Leerlingen van de leerlingenraad begeleiden vervolgens in de film de sleutel van het dak door het gebouw naar burgemeester Huizer. Waar met een grote sleutel de opening van het gebouw tot stand kwam.

Na de officiële plichtplegingen kregen de genodigden een rondleiding door het nieuwe schoolgebouw, het gebouw wordt ook gedeeld met korfbalvereniging K.O.A.G. .

In de middag was er een open huis waar het publiek een kijkje kon nemen in het gebouw.

DSC_7905

DSC_7909

DSC_7915

DSC_7917

DSC_7925

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten