fbpx

Slang aangetroffen in Middenweteringpark

Donderdagmiddag kreeg de politiemeldkamer een bijzondere melding. Op de middenwetering zag een bewoner een bruine slang van ongeveer 100cm de weg oversteken.

Hierop werden de krimpense politieagenten ter plaatse gestuurd en troffen zij inderdaad een zandkleurige slang aan.
Normaal proberen we boeven te vangen, maar dit beestje te pakken krijgen vroeg om een andere aanpak. Door middel van onder andere de wapenstok kon het beestje tegen gehouden worden, waarna de agent de slang kon oppakken. De slang is meegenomen naar het politiebureau in Capelle aan den IJssel, waar de Dierenambulance Rotterdam (DAR) het later op kwam halen.

Van de medewerkers van de DAR vernamen we dat het om een een zogenaamde korenslag ging.

Het is nog onbekend wie de eigenaar van de slang is. Ben je de eigenaar of ken je hem/haar? Neem dan contact met ons op via 0900-8844.

Foto bij nieuwsitem: Politie Rotterdam-Rijnmond

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten