fbpx

Onrustige jaarwisseling

De Krimpense brandweer kreeg met de jaarwisseling veel meldingen te verwerken. Bakker Casteleijn had een heuse drive-in opgezet.

Meldingen
De Krimpense brandweer had het met de jaarwissleing druk met containerbranden, buitenbranden, vreugdevuren, verschillende OMS-Meldingen
en een uitruk voor voertuigbrand aan de Prinse Irenestraat. Vorige jaarwisseling kreeg de brandweer 9 meldingen te verwerken, deze jaarwisseling 14.
Drive-in
Bakker Casteleijn had bij het pand aan de Industrieweg een heuse Drive-in georganiseerd, hier werd goed gebruik van gemaakt, aangezien Casteleijn op de 11de plaats in de AD oliebollentest eindigde.

Bij basisschool de Paperclip werd een wipkip vernield door zwaar vuurwerk. Rond de jaarwissleing is een persoon gewond geraakt aan zijn gezicht door dat er een vuurpijl in zijn gezicht terecht kwam. Deze persoon is naar een ziekenhuis gebracht.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten