fbpx

Aanrijding op de Burgemeester Aalberslaan

Rond de klok van 11:00 uur heeft er deze morgen een aanrijding plaats gevonden op de kruising Burg. Aalberslaan met de Koekoekstraat.
Vermoedelijk heeft een van de automobilisten geen voorrang verleent of was de laagstaande zon oorzaak.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten