fbpx

Grootste zeppelin ter wereld boven Krimpen

Wie de komende dagen het Krimpene luchtruim in de goed in de gaten houd kan de grootste zeppelin ter wereld voorbij zien komen

De grootste bemande zeppelin ter wereld, de Zeppelin NT, vliegt tot en met 4 juli 2010 boven Nederland.

De zeppelin is met zijn lengt van 75 meter (groter dan een boeing 747) een grote blikvanger

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten