fbpx

Jongentje (3) overleden na val in vijver

Capelle aan den IJssel – Het jongetje (3) waar de hulpdiensten op deze zaterdagmiddag massaal voor uitrukten is overleden. Hij was eerder op de middag nabij de Torenhof in een vijver gevallen.

Door de hulpdiensten is ruim een uur hard gewerkt om het jonge slachtoffer stabiel te krijgen. Omdat het slachtoffer ook gereanimeerd moest worden, werd er vanuit Amsterdam een Mobiel Medisch Team ingevlogen. Deze heeft aan de al aanwezige hulpdiensten medische bijstand verleend.

Na ruim een uur is het jongetje met een spoedtransport naar het Sophia Kinderziekenhuis gebracht, waar het is overleden.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten