fbpx

Achtergelaten scooter veroorzaakt paniek

Even voor 22:00 uur werden de Krimpense en Capelse brandweer gealarmeerd voor een HV personen te water aan de Ouverturelaan. 

Hiervoor is ook de duikploeg van Capelse brandweer gealarmeerd. Deze hebben het water in de omgeving van de scooter afgezocht en niemand gevonden. De politie heeft de scooter in beslag genomen en heeft de zaak in onderzoek.

 

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten