fbpx

Brandweer assisteert bij Reanimatie

Deze zaterdagmiddag, iets na 14:00 uur, rukten de verschillende hulpdiensten, waaronder de Brandweer uit voor, zoals eerste melding betrof een onwel persoon aan de Industrieweg…

Eenmaal op plaats van ongeval, Het ‘Partycentrum Stormpolder’, ging het om een persoon te gaan die een hartstilstand bleek te hebben. Aan hulpverleners bleken er al een Krimpense en Capelse TankautoSpuit, één ambulance en officier van Dienst Brandweer aanwezig te zijn. Ook werd toen duidelijk dat Lifeliner 2 was gealarmeerd. Omdat er, zoals vernomen werdt door een teamlid van Persburo Krimpen, er geen 2e Ambulance in regio beschikbaar was.

De persoon is met spoed naar een ziekenhuis afgevoerd.  Dit gebeurde naar waarschijnlijkheid onder begeleiding van de MMT-arts. Dat werd duidelijk omdat de andere bemanningsleden van de Lifeliner bleven wachten tot de arts weer terug was. Nadat de arts door de politie teruggebracht was, kon de Lifeliner weer op terugreis naar de basis, nl. Rotterdam Airport.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten