fbpx

Vaccineren in kerk De Ark gaat beginnen

Verschillende huisartsen gaan deze week in De Ark inwoners vaccineren tegen het coronavirus.

De huisartsen vaccineren op woensdag 7 en donderdag 8 april drie groepen. Het gaat om de inwoners geboren in 1956 en 1957, inwoners met een BMI (Body Mass Index) van boven de 40 die geboren zijn in de periode van 1946 tot en met 2002 en inwoners met het syndroom van Down die geboren zijn in de periode van 1946 tot en met 2002.

Zij krijgen een uitnodiging van hun huisarts in de bus om langs te komen. Wie geen uitnodiging heeft ontvangen, moet contact opnemen met de eigen huisarts.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten