fbpx

Vuurwerk veroorzaakt schade aan Mieraskerk

Vuurwerk veroorzaakte vanmorgen vroeg, om 4:35 uur, schade aan het gebouw van de Mieraskerk aan de Nachtegaalstraat. De politie zoekt getuigen.

Buurtbewoners werden vanmorgen opgeschrikt door een harde knal. Onderzoek door de forensische opsporing van de politie wijst uit dat die veroorzaakt is door vuurwerk. Door de knal sprong onder meer een ruit in de voorpui van de kerk. Er vielen geen gewonden.

Heeft u informatie?

Bent u getuige geweest of heeft u meer informatie? Of heeft u camerabeelden of dashcam-beelden die ons mogelijk kunnen helpen? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten