fbpx

Mieraskerk streng beveiligd vanwege dreigement

De Mieraskerk krijgt vanaf nu beveiliging door agenten en camera’s van de politie. Vanmorgen is een dreigbrief bezorgd waarin staat dat de kerk in brand gaat.

De politie heeft vandaag grote mobiele beveiligingscamera’s rond het gebouw geplaatst. Tijdens kerkdiensten die de komende dagen plaatsvinden, zal de politie, volgens het kerkbestuur, het kerkgebouw bewaken.

De dreigbrief is gericht aan de kerk, maar woensdagmorgen bezorgd bij de woning van de dominee. De afzender is onduidelijk. Opnieuw is aangifte gedaan bij de politie.

Dat deed de kerk ook al nadat dinsdag met een explosief een deel van de pui was vernield.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten