fbpx

Brandweer assisteert Ambulancedienst Toccata

Rond de klok van half vier ‘s middags kwam er voor de brandweer een melding voor het assisteren van de ambulance aan de Toccata.

Een half uur voor deze melding was er een ambulance gestuurd voor een spoedopname op dit adres. Doordat deze persoon horizontaal vervoert moest worden en zich op de tweede etage bevond is de hulp van de brandweer ingeroepen.

Wanneer de brandweer ter plaatse was kon de persoon, met behulp van de hoogwerker, naar beneden worden gehaald.

Eenmaal beneden werd de persoon overgedragen aan het ambulance personeel en kon deze met spoed op weg naar het ziekenhuis.

Na ongeveer twintig minuten kon de brandweer terug naar de kazerne.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten