Serie over Historie Krimpen aan den IJssel

Vanaf half november 2020 wil de redactie van Persburo Krimpen gaan starten met een serie over de cultuurhistorie van Krimpen aan den IJssel.

De serie wordt gestart om de historische waarden van Krimpen aan den IJssel onder de aandacht te brengen van een groter publiek.

Delen

Het is de planning om het eerste onderwerp in deze serie rond 20 november 2020 te publiceren en de daarop volgende weken een nieuwe aflevering, het laatste onderwerp zal rond de kerst gepubliceerd worden.

Ideeën

Heeft u een idee voor een onderwerp uit de cultuurhistorie van Krimpen? Stuur een mail naar historie@persburokrimpen.nl

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten