fbpx

Drugsdealer aangehouden na achtervolging door Krimpen

Agenten hebben vrijdagavondavond 23 oktober een drugsdealer aangehouden na een achtervolging in de Krimpenerwaard, die eindigde in Krimpen aan den IJssel.

Nadat de agenten een stop/volg teken gaven ging de bestuurder er met hoge snelheid van tussen in de richting van Krimpen aan den IJssel. Gedurende de achtervolging die zich voortzette in de bebouwde kom van Krimpen aan den IJssel zijn hoge snelheden bereikt.

In Krimpen aan de IJssel reed de bestuurder zich klem en maakte ook schade aan een aldaar geparkeerde personenauto. De bestuurder is ter plaatse aangehouden en overgebracht naar het politiebureau ter afhandeling.

Tijdens het onderzoek wat volgde bleek dat de bestuurder niet over een rijbewijs B beschikte en dat deze een grote hoeveelheid hard en softdrugs met zich mee droeg. Het proces-verbaal zal worden ingestuurd naar het OM.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten