fbpx

Aantal coronabesmettingen Krimpen stijgt nog steeds

Uit de laatste gegevens van het RIVM blijkt dat het aantal coronabesmettingen in Krimpen nog steeds aan het stijgen is.

In de hele veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond – waar Krimpen onder valt – schommelt het aantal besmettingen per dag.

Aantal besmettingen

In de periode 09 september t/m 22 september, meldde het RIVM 38 geregistreerde besmettingen. Tussen 23 september en 06 oktober waren dat er 189. In de afgelopen periode, tussen 07 oktober en 20 oktober meldde de GGD er 233.

Per 10.000 inwoners

In de periode 09 september t/m 22 september, waren dit er 12,8. Tussen 23 september en 06 oktober waren dat er 64,0. In de afgelopen periode, tussen 07 oktober en 20 oktober kwam het aantal uit op 78,9.

Coronacijfers

Wij houden ook de coronabesmettingen in Krimpen bij, evenals de besmettingen in Capelle en de Krimpenerwaard. U vindt deze gegevens op de pagina ‘Corona Cijfers’

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten