fbpx

Tweede fase project grote kruising gestart

De tweede fase van de reconstructie van de grote kruising is vandaag gestart.

Om 06.00 uur vanochtend is het deel van de Nieuwe Tiendweg tussen Boerhaavelaan en de grote kruising volledig afgesloten voor al het verkeer. De afsluiting eindigt op zaterdag 15 augustus om 16.00 uur. Tijdens de werkzaamheden gelden omleidingsroutes voor het autoverkeer, fietsers en voetgangers. De oversteek van de Van Ostadelaan naar de Boerhaavelaan blijft in beide richtingen wel open.

Tijdens de afsluiting verbreedt de aannemer de bestaande weg. Ook vernieuwt hij het huidige wegdek en vinden er aanpassingen plaats aan de verkeersregelinstallatie en de openbare verlichting. In deze fase sluit de aannemer de fly-over en daarmee de nieuwe wisselstrook aan op de Nieuwe Tiendweg.

Ondanks dat de aannemer werkt aan een nieuw deel van de Nieuwe Tiendweg, blijft ook de afsluiting van de eerste fase van kracht. Dat houdt in dat de Nieuwe Tiendweg tussen de rotonde bij de Burgemeester Aalberslaan tot de kruising met de Boerhaavelaan tot en met 15 augustus volledig is afgesloten. In deze periode realiseert de aannemer een nieuwe voetgangers- en fietsoversteek tussen de Vincent van Goghlaan en Buys Ballotsingel.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten