fbpx

Rustige jaarwisseling in Krimpen

De jaarwisseling is rustig verlopen in Krimpen. De brandweer heeft 6 meldingen verwerkt.

Vuurwerkverkoop

Ook deze dag haalden of kochten nog veel mensen hun vuurwerk.

Brandweer

De Krimpense brandweer heeft eveneens een rustige jaarwisseling achter de rug, melden ze op hun facebookpagina. Ze moesten uitrukken voor een buitenbrand aan de Middenwetering, een brand in het IJsselland ziekenhuis, betrof uiteindelijke een loze melding. Brand in woning aan de Valeriusrondeel Capelle aan den IJssel, nadat de brandweer ter plaatse was bleek hier na een onderzoek geen sprake meer te zijn van brand. De volgende melding was brand in een auto. Ter plaatse betrof het geen autobrand maar een klein afvalbrandje.

Rond 02:00 uur kwam de volgende melding van een buitenbrand aan de Vijverlaan bij de Vijverflats. Dit betrof een afvalbrand welke snel geblust was.

Enige tijd later konden ze door naar de volgende melding: een buitenbrand t.h.v. de Jacobus Koelmanschool. Ze hebben hier niets kunnen vinden.

De laatste melding was om 03:45 uur aan de Kievitstraat Krimpen. Volgens de melding zou er in een tuin brand zijn ontstaan. Ter plaatse betrof er inderdaad sprake te zijn van brand waarbij een houten schuurtje – overkapping in de brand stond. Het geheel is door ons geblust waardoor wij uiteindelijk rond half vijf weer inzetbaar konden.

Vernielingen

Voor zover, bij de redactie bekend, zijn er geen vernielingen aangericht in Krimpen.

Heeft u nieuws over vernielingen? Laat het ons weten via redactie@persburokrimpen.nl

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten