fbpx

Informateur moet nieuwe coalitie gaan vormen

Tijdens een openbare vergadering heeft de gemeenteraad van Krimpen aan den IJssel vanavond unaniem besloten aan de heer Tjerk Bruinsma te vragen om de mogelijkheden voor een bestendige coalitie te onderzoeken.

De huidige wethouders blijven tot de vorming aan, maar nemen geen beslissingen meer over controversiële dossiers.

Vertrouwen opgezegd en samenwerking beëindigd door lokale partijen

Reden voor de nieuwe coalitievorming is het opzeggen van het vertrouwen door de Krimpense lokale coalitiepartijen.

De Krimpense fracties Stem van Krimpen en Leefbaar Krimpen zeiden net voor het kerstreces de coalitiesamenwerking met VVD en D66 op.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten