fbpx

Hoogteportaal op de Rotterdamseweg

Op de Rotterdamseweg komt ter hoogte van de Weteringsingel/Koningin Wilhelminaplein een hoogteportaal. Het portaal moet overlast van vrachtverkeer voorkomen.

Het is voor vrachtverkeer verboden om via de afrit van de Algerabrug (Koningin Wilhelminaplein) over de Rotterdamseweg naar de Noorderstraat te rijden. Dit verbod wordt massaal genegeerd. Bewoners van -met name- de Noorderstraat ervaren veel overlast van het vrachtverkeer. Door het plaatsen van het hoogteportaal is het voor vrachtverkeer niet meer mogelijk om via de Rotterdamseweg naar de Noorderstraat te rijden. De hulpdiensten kunnen wel gebruik blijven maken van deze route.

Het plaatsen van het hoogteportaal gebeurd op vrijdag 13 december, tussen 9:00 en 15:00 uur. De Rotterdamseweg wordt niet afgesloten voor verkeer. Wel staan er verkeersregelaars om het verkeer in goede banen te leiden.

Het ingetekende hoogteportaal (foto: Gemeente Krimpen aan den IJssel)
error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten