fbpx

Man meldt zich na ongeluk zwaargewonde fietser en doorgereden automobilist

Capelle aan den IJssel – Een 23-jarige Capellenaar heeft zichzelf bij de politie gemeld na een ongeluk in zijn woonplaats afgelopen weekend. Bij dat ongeluk is een man op een fiets aangereden op de IJsseldijk, de automobilist reed daarna door.

De fietser, een man uit Krimpen, raakte zwaar gewond. De politie liet meteen weten dat de dader schade moest hebben aan de linker voor- en zijkant van zijn auto. Een paar dagen later meldde de 23-jarige Capellenaar zich. Zijn rol bij het ongeval wordt door de politie onderzocht.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten