fbpx

OM wil verdachte van betrokkenheid bij dodelijk ongeval N210 langer vasthouden

Het Openbaar Ministerie in Den Haag wil de inwoner (28) van Krimpen aan den IJssel die wordt verdacht van betrokkenheid bij het dodelijk ongeval op de N210 bij Lekkerkerk langer vasthouden.

De man wordt op vrijdag 28 december voorgeleid aan de rechter-commissaris. Dan zal ook duidelijk worden gemaakt waar het OM hem op dit moment van verdenkt. Het ongeval zondag was mogelijk het gevolg van een verkeersruzie. De politie Krimpenerwaard heeft hierover ook een getuigenoproep geplaatst op hun facebookpagina.

Bij het ongeval kwamen een man en een vrouw, allebei 29 jaar oud, uit Lekkerkerk om het leven. Zij worden op 31 december begraven in hun woonplaats.

Heeft u een tip voor ons? Maak dan gebruik van onze tiplijn door een berichtje te sturen via WhatsApp naar 06-20848450. Klik hier voor meer informatie.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten