fbpx

C&A komt naar winkelcentrum De Koperwiek

Winkelcentrum De Koperwiek in Capelle aan den IJssel krijgt een grote vestiging van de C&A. De winkel wordt onderdeel van het vernieuwde winkelcentrum.

De zaak wordt ruim duizend vierkante meter en komt in het nieuw te ontwikkelen deel van het winkelcentrum, onder de parkeergarage. Dat werd vrijdagochtend 26 oktober 2018 bekend gemaakt bij het openen van de nieuwe parkeergarage. Daarin is plek voor 280 auto’s. Parkeren is gratis. De Koperwiek is al enige tijd bezig met een grote verbouwing. 

,,We zijn heel erg blij met de C&A. Dat is een mooie aanwinst voor ons winkelcentrum”, zegt een woordvoerder van Wereldhave, eigenaar van het winkelcentrum. De winkelketen is onlangs begonnen met nieuwe winkels, in een moderner jasje. ,,Dit wordt een van de eerste winkels van Nederlands volgens het vernieuwde concept.”
error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten