fbpx

Rustige jaarwisseling

De jaarwisseling is rustig verlopen in Krimpen aan den IJssel. De brandweer moest vier keer uitrukken.

Meldingen
De brandweer heeft verschillende meldingen verwerkt, twee keer ging het om wateroverlast,  het blussen van een buitenbrand, vreugdevuur aan de Tournooihof en een containerbrand aan Landgoed Goedenraad.

Vernielingen
Voor zover bij ons bekend, zijn er geen vernielingen veroorzaakt.

Vuurwerkoverlast
Bij het meldpunt vuurwerkoverlast zijn tot oudejaarsavond ruim vijfenzeventig meldingen binnengekomen vanuit Krimpen aan den IJssel.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten