fbpx

Het werk gaat beginnen…

De voorbereidende werkzaamheden voor het grote onderhoud aan de Algerabrug gaan beginnen.

Omwonenden hebben maandag een brief gekregen waarin staat dat er in week 28 en 29, (11 juli tot en met 25 juli) in de nacht wordt gewerkt aan de weg. Dat is tussen 22:00 u en 6:00 uur van maandag tot en met vrijdag. De nachten van vrijdag op zaterdag gelden als eventuele uitloop als de werkzaamheden tegenzitten.

De geleidebuis, de beplating en de asfaltgoot worden verwijderd, de schamprand wordt afgehakt en gerepareerd.

De werkzaamheden zullen de nodige geluidsoverlast veroorzaken. Tijdens de nachtelijke werkzaamheden is er een halve-rijbaan-afzetting. Het verkeer wordt dan geregeld door verkeersregelaars

De Algerabrug is in week 30 afgesloten voor alle verkeer.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten