Press "Enter" to skip to content

Avond4daagse Dag 2

Deze avond verliep zonder noemenswaardige incidenten. Wel ontstonden op verschillende plekken kleine verkeersopstoppingen.

 

DSC_3116

DSC_3114

DSC_3126

DSC_3125

DSC_3123

DSC_3122

DSC_3128

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten