fbpx

Kleine schoorsteenbrand aan Tournooi

Vrijdagavond om kwart over acht kwam er bij de brandweer meldkamer een melding van een schoorsteenbrand aan de Tournooi in Krimpen binnen. De brandweer werd vervolgens met spoed ter plaatse gestuurd.

Door middel van de ramoneur in de schoorsteen tot beneden te laten zakken en deze met rukken weer omhoog te halen, zijn de in brand staande roet-en kool resten van de schoorsteenwand gehaald. Deze deeltjes zijn beneden opgevangen en afgeblust.

 

DSC_1587

DSC_1592

DSC_1594

DSC_1604

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten