fbpx

Postcode kanjer valt niet in Krimpen

De hoofdprijs is niet gevallen op de postcode 2925, maar op de postcode 6131.

Gisteren raakte Krimpen in een postcodegekte, want een helikopter van de loterij zou een landingsplaats bij Boer Bas hebben aangevraagd. Al snel werd dit gerucht verspreid door heel Krimpen en werd er druk gespeculeerd. De Postcode loterij heeft toen gemeld dat er 150 landingsplaatsen door heel Nederland zijn aangevraagd. Uiteindelijk is de postcodeloterij gevallen in Sittard en mogen de inwoners daar 43,9 miljoen verdelen.

Om 21:45 werd op RTL 4 de winnende postcodecijfers bekend gemaakt waarop de postcodekanjer valt. Later die avond is de uiteindelijke straat met de letters BS bekend gemaakt. De straat met de postcode 6131BS krijgt de ene helft en de andere helft ter waarde van 21,95 miljoen gaat naar de overige inwoners van het postcodegebied 6131.

One thought on “Postcode kanjer valt niet in Krimpen

  1. Postcode meld dat er 150 landingsplaatsen zijn aan gevraagd,stel de volgende vraag in Nederland ,WIE zijn er benaderd door de
    Postcode loterij,melden bij persbureau -krimpen!!!!!!!!

Comments are closed.

error: Website is beveiligd vanwege auteursrechten
%d bloggers liken dit:

We gebruiken cookies om inhoud en advertenties te personaliseren, sociale mediafuncties aan te bieden en ons verkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor sociale media, reclame en analytics. Meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten